Agenda esdeveniments

VII Carrera José Antonio Redolat – Circuit de Carreres Populars de València (SUSPÉS)

09:00 -12:00 26 d’abril 2020

A causa de la crisi sanitària generada per la propagació del virus Covid-19, totes les activitats es troben suspeses fins a un altre avís una vegada s’aixequi l’Estat d’Alarma.

Nova cita el diumenge 26 d’abril amb el XVI Circuit de Carreres Populars de València, un matí en què l’atletisme popular mana en els nostres carrers i omplirà de corredors les pistes d’atletisme de l’Estadi del Túria.

L’eixida de la VII Carrera José Antonio Redolat serà a les 09:00 hores per als atletes preferents A, B, C i D i a les 09:05 h. la resta de participants des de l’Avinguda del Músic Mestre Rodrigo, 14 (cantó amb carrer Marqués de Sant Joan) i recorrerà una distància de 5.075m. Els últims metres discorreran pel Jardí del Túria fins a finalitzar en les pistes d’atletisme del Estadi del Turia.

Tant en aquesta, com en les següents carreres, qui ho desitge pot apuntar-se en la modalitat no competitiva de marxa a peu i marxa nòrdica. D’aquesta manera, els participants que es decanten per aquesta modalitat poden gaudir del recorregut d’una manera més pausada i amb una exigència física menor.

Tampoc oblides que tornem a comptar amb les categories infantils per a xiquets i xiquetes que, com venim fent, se celebraran després de la prova reina. No ho dubtes, apunta als teus peques (des dels 3 anys als 13 en diferents categories).

Una nova oportunitat perquè els corredors i corredores de la nostra ciutat donen el millor de si mateixos i córreguen junt amb un dels grans atletes valencians: José Antonio Redolat.

Distància del recorregut

5.075m.
Més informació de l'esdeveniment

 carreras.deportevalencia.com/calendario-detalle.php?id=446

Eixida en l'Avinguda del Músic Mestre Rodrigo, 14 (cantó amb Carrer Marqués de Sant Joan)

diumenge 26 d’abril 2020
09:00 -12:00

0


Entidad organizadora
Fundació Esportiva Municipal i el Redolat Team
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Edat escolar Esdeveniments Participatius Actividad física Atletisme