Agenda esdeveniments

VII Carrera en Manada Bioparc València

09:00 -12:00 24 novembre 2019

El Jardí del Túria acull el pròxim día 24 de noviembre la 7ª Carrera en Manada Bioparc València. Es tracta d’una prova lúdic-recreativa dirigida a les famílies i grups de 3 a 5 persones amb l’objectiu de conscienciar i sensibilitzar sobre un estil de vida saludable i la necessitat de conservar i protegir la naturalesa.

La Carrera en Manada Bioparc està dissenyada especialment per a incitar a la participació de públics diversos, amb un recorregut de 5 km i una altra opció de 2 km, pensada per a les capacitats dels més xicotets.

L’eixida de la prova es realitzarà a les 9:00h del matí de el diumenge 24 de noviembre al Parc de Capçalera, sota el pont de BIOPARC i es recorrerà en l’antic llit del riu Túria fins a l’Estadi del Turia, des d’on tornarà cap a l’interior de BIOPARC.

Enguany, com l’anterior edició, els beneficis de la Carrera en Manada Bioparc es destinaran a través de la Fundació BIOPARC al projecte “AcogeUnPajarito”. Aquesta iniciativa consisteix en el fet que voluntaris amb i sense diversitat funcional cuiden a cries d’ocells orfes que han caigut del niu, per a alliberar-les, ja restablides, després d’unes setmanes.

Més informació de l'esdeveniment

 https://www.bioparcvalencia.es/carrera-en-manada/

Parc de Capçalera (sota la passarel·la per als vianants de Bioparc València) i la meta en la plaça d'accés a Bioparc (entrada principal)

diumenge 24 novembre 2019
09:00 -12:00

0


Entidad organizadora
Bioparc València
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Edat escolar Esdeveniments Participatius Actividad física Atletisme