Agenda esdeveniments

VI Trofeu de Tir amb Arc Ciutat de València i III Tirada de Lliga Provincial Valencia – Castelló

08:00 -13:00 14 maig 2017

Les pistes d’atletisme del Estadi del Turia acolliran el 14 de maig la VI edició del Trofeu Ciutat de València de Tir amb Arc. Una competició homologada per la FITA i que coincidix amb la V Liga Postal, organitzada pel Club Arc València, on es podrà veure a més de 100 arquers de totes les modalitats competint per tindre el millor lloc disparant a dianes a diferents distàncies en dos tandes de 36 fletxes.

Oberta a participants de tota Espanya, reunirà en la seua sexta edició a arquers de totes les modalitats, comptant amb Arcs Compostos, Recorb, Arc Estàndard, Arc Nu, Tradicional Recorb i Longbow, disparats per arquers de totes les edats.

Esta prova organitzada pel Club Arc València compta amb el suport de l’Ajuntament de València, Fundació Esportiva Municipal i la Federació de la Comunitat Valenciana de Tir amb Arc.

Este Trofeu Ciutat de València permet acostar el món de l’arc a tots aquells valencians que decidisquen acostar-se a passar un matí amb nosaltres, disfrutant de l’espectacularitat del vol de les fletxes.

Més informació de l'esdeveniment

 www.arcvalencia.com/

Loading Map....
Instal·lacions Riu Turia, Estadi del Turia (Tram III)
Tirso de Molina Valencia Valencia 46008

diumenge 14 maig 2017
08:00 -13:00

0

Entidad organizadora
Club Arc Valencia i la Federació de la Comunitat Valenciana de Tir amb Arc
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Trofeus Ciutat de València Tir amb arc