Agenda esdeveniments

VI Carrera Von Hippel – Lindau i Síndrome Phelan-McDermid

10:00 -12:00 15 febrer 2020

Els alumnes de 4t d’ESO del Col·legi Esclavas del Sagrado Corazón de Jesús, organitzen, des de l’assignatura de Tecnologia, la sisena edició d’esta carrera solidària i recreativa no competitiva, que tindrà lloc el dia 15 de febrer a les 10:00h.

Este esdeveniment compta amb diferents distàncies per a arribar al màxim nombre de participants possibles: des d’una carrera de 8K o Marxa familiar de 4 quilòmetres fins a carreres infantils amb distàncies adaptades a les edats dels participants.

A més de les finalitats d’aprenentatge (són els alumnes de 4t de l’ESO els que organitzen íntegrament l’esdeveniment), el projecte té un clar vessant social.Els fons recaptats seran destinats a la investigació de malaltia rara Von Hippel-Lindau, malaltia provocada per una mutació heretada del gen VHL, i que es caracteritza per la formació de tumors en zones del cos que contenen un gran nombre de vasos sanguinis.

Diferents eixides depenent de la modalitat. Punt de trobada en el Col·legi Esclavas del Sagrado Corazón de Jesús. Els recorreguts ixen dels voltants del Pont del Real

dissabte 15 febrer 2020
10:00 -12:00

0


Entidad organizadora
4t ESO del Col·legi Esclavas del Sagrado Corazón de Jesús
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Edat escolar Esdeveniments Participatius Actividad física Atletisme