Agenda esdeveniments

VI Carrera Marta Fernández de Castro – Circuit de Carreres Caixa Popular Ciutat de València

09:00 -13:00 26 May 2024

Canvi de data! A causa de la convocatòria d’eleccions europees el 9 de juny, ens obligats a canviar la data a esta carrera que passarà a celebrar-se el dia 26 de maig.

El diumenge 26 de maig, a les 9:00h. se celebra la quinta prova del calendari del Circuit de Carreres Caixa Popular Ciutat de València 2024.

La VI Carrera Marta Fernández de Castro tindrà la seua eixida en el Passeig de l’Albereda 47-A, recorrent els barris de Penya-Roja i La Creu del Grau en un recorregut de 5.000 metres homologats.

La carrera, que dona pas a l’estiu a València Ciutat del Running i que obrirà també l’aturada estival del Circuit sempre ha tingut un gran acolliment. Les hosts del Team 3FDC imprimeixen un gran ambient en esta cita que a més transcorre per la zona de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Un circuit molt ràpid i atractiu, d’àmplies avingudes i pocs girs. Un 5K homologat que no deixa indiferent a ningú.

La carrera tornarà a comptar amb carreres infantils una vegada arriben els últims participants. Seran proves adaptades de manera progressiva a les edats dels participants menors de 14 anys.

I com sol ser habitual estos últims anys, la modalitat ‘A tu Ritmo’ permetrà que tots aquells ciutadans i ciutadanes puguen realitzar estos cinc quilòmetres com consideren i d’esta manera participen en la jornada d’una forma menys competitiva, amb una exigència física menor.

Distància del recorregut

5.000 m. homologats. Carreres infantils per a menors de 14 anys adaptades a les seues edats
Eixida en el Passeig de l'Albereda, 47A

Sunday 26 May 2024
09:00 -13:00

0


Entidad organizadora
Fundació Esportiva Municipal amb la col·laboració del Team 3FDC
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Edat escolar Esdeveniments Participatius Actividad física Atletisme