Agenda esdeveniments

VESO 2023

Tot el dia del 22 de setembre 2023
al 24 de setembre 2023

El festival internacional d’esports urbans VESO continua creixent amb la incorporació de noves disciplines esportives i competicions oficials, per a les quals s’espera la inscripció de més de 600 participants de més de 25 països.

La trobada, que va congregar l’any passat a més de 20.000 persones en un sol cap de setmana, ha confirmat les dates de la seua tercera edició, que tindrà lloc del 22 al 24 de setembre en La Marina Nord de València.

A més d’acollir el València European Skate Open i de consolidar les activitats d’aigua que es van incorporar l’any passat amb la celebració dels campionats oficials de Stand Up Paddle i de Surf, VESO afegirà en la seua tercera edició competicions homologades d’escalada, bàsquet 3×3, parkour, breakdance i hip hop all styles. Entre totes es repartiran 35.000 euros en premis.

A més dels campionats oficials per a professionals, la tercera edició de V.E.S.O reforçarà les competicions amateur, així com els tallers i classes. També augmenta l’oferta d’activitats culturals i recreatives durant tot el cap de setmana, especialment les orientades a la joventut i el públic familiar. Juntament amb el programa de concerts i les exhibicions d’art urbà, el recinte comptarà amb una zona Kids.

Més informació de l'esdeveniment

 https://veso.co/

La Marina Nord de València.

del22 de setembre 2023
al24 de setembre 2023
Tot el dia

0


Entidad organizadora
Club Esportiu Urbans
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Grans Esdeveniments Deportes urbanos