Agenda esdeveniments

Vela. Olympic Week: Eurocup i Campionat d’Espanya per a la classe 29er

Tot el dia del 01 de febrer 2024
al 04 de febrer 2024

Tot llest per a la 9a edició de la Olympic Week, una regata de caràcter internacional que engloba a les principals classes olímpiques i preolímpiques i que reunix, cada any, a l’elit mundial de Vela Lleugera en la Comunitat Valenciana, comptant amb la presència dels quatre clubs de la Comunitat.

El projecte esportiu, que va nàixer com a part de la candidatura de Madrid 2006, no ha deixat de créixer cada temporada fruit de l’aposta que ha continuat fent la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana per mantindre viva esta competició.

La novena edició, que està organitzada per la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana està dividida en 4 seus: aixií totes les modalitats van competint de manera simultània: Alacant, Santa Pola, Torrevieja i València.

La IX edició de la Comunitat Valenciana Olýmpic Week serà també escenari del Campionat d’Espanya i Eurocup per a la classe 29er durant els dies 1 al 4 de febrer en la seu del Real Club Nàutic de València.

Al costat d’ells, en les instal·lacions del club de la capital del Túria trobarem a les flotes de Finn, Vaurien, Snipe, Waszp, F18, Classe A, Hobie16 i Patí a Vela.

Més informació de l'esdeveniment

 https://www.fvcv.es/

Real Club Nàutic de València. Camí del Canal, 91

del01 de febrer 2024
al04 de febrer 2024
Tot el dia

0


Entidad organizadora
Federació de Vela de la Comunitat Valenciana
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Vela