Agenda esdeveniments

València Triatló 2019

Tot el dia del 13 de setembre 2019
al 15 de setembre 2019

Un any més la ciutat de València acollirà un dels triatlons populars amb major participació de tota Espanya. València Triatló es podrà disfrutar al llarg de tot el cap de setmana en diferents distàncies (Olímpic, Sprint i Supersprint), en la Marina de València. La natació es realitzarà en la dàrsena del port, el ciclisme recorrerà algunes de les avingudes més importants de la ciutat, Avinguda del Port i Serrería, i la carrera a peu novament trepitjarà tota la zona de la Marina.

Com a gran novetat, en aquesta edició 2019 es podrà competir per parelles, mixtes, femenines o masculines, tant en la distància sprint i supersprint.

València Triatló comença a ser un habitual en el calendari nacional i internacional. En 2019 serà seu del Campionat d’Europa sub 23, individual i relleus mixtos, i el Campionat d’Europa de Paratriatló. Amb l’acolliment d’aquest esdeveniment sens dubte la nostra ciutat s’aferma com a seu de proves internacionals, i donarà a tots els triatletes populars, que li ho proposen, la possibilitat de competir a l’entorn d’una prova d’aquestes dimensions. A més, de poder gaudir dels millors triatletes del continent.

Més informació de l'esdeveniment

 www.mediterraneatriatlon.com/

La Marina de València

del13 de setembre 2019
al15 de setembre 2019
Tot el dia

0


Entidad organizadora
Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana juntament amb l'Ajuntament de València.
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Grans Esdeveniments Triatló