Agenda esdeveniments

València European Skate Open (VESO)

Tot el dia del 05 novembre 2021
al 07 novembre 2021

València es convertirà en la capital del skate durant tres dies gràcies al festival VESO 2021. L’esdeveniment, que se celebrarà els pròxims 5 (de 18.00 h. a 21.00 h.), 6 i 7 (de 10:00h. a 22:00h) de novembre en La Marina Sud, estarà replet de competicions, tallers, classes i concerts, entre altres activitats. 

D’aquesta manera, la capital del Túria serà la primera parada del circuit de la Reial Federació Espanyola de Patinatge (RFEP) Roller Experience 360, circuit nacional de roller freestyle, skateboarding i escúter que naix amb l’objectiu de continuar impulsant el creixement d’aquests esports urbans al nostre país.

Durant el festival, es desenvoluparà el campionat d’Europa i d’Espanya de roller freestyle i escúter en park i street, així com el Open Internacional Skateboarding en la modalitat street. D’aquesta manera, els amants d’aquests esports urbans podran gaudir a València, per primera vegada, d’un certamen que es convertirà en un referent del sector. Per a això, s’han creat unes instal·lacions especials i adaptades a la normativa de World Skate (Federació Internacional de Patinatge) i que seran les oficials que es muntaran en els pròxims Jocs Olímpics de París 2024.

Un programa replet d’activitats 

Amb activitats per a tota la família, durant l’esdeveniment els assistents podran gaudir de tallers de roller derby, escúter, skate, longboard, longboard cruising, eslàlom i roller freestyle. A més, s’impartiran classes d’iniciació i nivell mitjà de les anteriors disciplines. Però, sens dubte, un dels reclams seran els concerts d’artistes de primer nivell, així com les diferents zones de market , kids i els foodtrucks que completaran aquest festival. Una oportunitat única per a veure als millors riders del món participant en un esdeveniment a la ciutat de València.

 

Marina Sud

del05 novembre 2021
al07 novembre 2021
Tot el dia

0

Entidad organizadora
Reial Federació Espanyola de Patinatge i la Federació de Patinatge de la Comunitat Valenciana i, quant a l'execució de VESO, el Club Esportiu URBNS, conegut per organitzar URBNS Festival durant més de 5 anys.
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Deportes urbanos Patinaje