Agenda esdeveniments

València és Rítmica

Tot el dia del 06 desembre 2021
al 08 desembre 2021

Prop de 2.600 gimnastes i tècnics es disputaran durant tres jornades el primer trofeu València és Rítmica. Del 6 al 8 de desembre, el pavelló de la Font de Sant Lluís serà l’escenari d’una aposta per la visibilitat d’aquesta disciplina i les seues competicions. València és Rítmica vol amb aquesta cita reprendre els espectacles esportius i el contacte amb el públic. Com a novetat, a més de la participació de conjunts mixtos, se celebrarà una competició de Trios mixtos que serà pionera a Espanya com a fórmula per a secundar i promoure la integració dels gimnastes masculins.

Els millors equips i gimnastes de tota Espanya recalaran a València davant un públic entregat i amb ganes de tornar a gaudir de les sensacions dels espectacles en directe. L’esdeveniment, que alçarà el teló el 6 de desembre, comptarà també amb una Gal·la-Exhibició en la qual participaran gimnastes internacionals del FIG World Rànquing, algunes de les quals van ser olímpiques a Tòquio 2020. Els noms de les protagonistes és un dels secrets més ben guardats de l’organització, però la Federació de Gimnàstica de la Comunitat Valenciana es mostra convençuda que una vegada descoberts, faran les delícies de tots els aficionats a aquest esport. La Gala se celebrarà la vesprada del 7 de desembre.

A més de les 25 hores de programació esportiva, VER EXPERIENCE oferirà activitats perquè tots els assistents puguen formar part de l’experiència València és Rítmica. Així doncs, s’oferiran tallers i activitats estilístiques (perruqueria selfmakeup, etc.), classes magistrals amb gimnastes d’elit, ponències a càrrec d’ONGs relacionades amb la violència de gènere, trastorns de l’alimentació, etc.

Més informació de l'esdeveniment

 https://valenciaesritmica.com/

Loading Map....
Pavelló Font de Sant Lluís
Avenida Hermanos Maristas 26 Valencia Valencia 46013

del06 desembre 2021
al08 desembre 2021
Tot el dia

0


Entidad organizadora
Federació de Gimnàstica de la Comunitat Valenciana
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Gimnàstica