Agenda esdeveniments

València Cup Girls 2024

Tot el dia del 28 de març 2024
al 31 de març 2024

La quarta edició de la València Cup Girls, torneig internacional de futbol base femení, se celebrarà entre els dies 28 i 31 de març a la ciutat del Túria.

Aquest esdeveniment esportiu, en el marc de la visibilitat de l’esport femení en categories base de F8 i F11, si bé també comptarà amb una categoria d’edat lliure, es continuarà desenvolupant en una artèria principal de la ciutat de València com l’antic llit del Túria en instal·lacions municipals com el Camp de Futbol Tram II, Camp Pont de Fusta o Camp de Serrans (amb el suport dels respectius clubs que els gestionen), si bé podrien sumar-se nous.

A més, un dels esdeveniments clau en el programa del torneig serà el partit d’exhibició de les Referents o Llegendes, que a manera de All-Star, com en edicions anteriors amb el suport de Teika, reunirà futbolistes que van ser pioneres i referents en diferents etapes per al desenvolupament i brillantor del futbol femení.

La València Cup Girls, organitzada per l’Associació Sportea de la mà de l’Ajuntament de València i la Fundació Esportiva Municipal, és un esdeveniment esportiu i social que treballa per la visibilitat de l’esport femení des del marc del futbol, que recull valors fonamentals com la companyonia, el joc net, la formació, la sana competitivitat i les experiències personals. Té un caràcter internacional i treballa per tindre equips de tota la Comunitat Valenciana, donada la seua arrel i arrelament, de la resta d’Espanya i de diversos països del món.

Més informació de l'esdeveniment

 https://www.valenciacup.com/es/

Diverses instal·lacions municipals de futbol al llarg del Jardí del Túria

del28 de març 2024
al31 de març 2024
Tot el dia

0


Entidad organizadora
Associació Sportea, amb la col·laboració de l'Ajuntament de València i la Fundació Esportiva Municipal
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Edat escolar Fútbol