Agenda esdeveniments

València Cup Girls 2023

Tot el dia del 06 d’abril 2023
al 09 d’abril 2023

La tercera edició de la València Cup Girls, torneig internacional de futbol base femení, se celebrarà entre els dies 6 i 9 d’abril a la ciutat del Túria.

Aquest esdeveniment esportiu, en el marc de la visibilitat de l’esport femení en categories base de F8 i F11, si bé també comptarà amb una categoria d’edat lliure, es continuarà desenvolupant en una artèria principal de la ciutat de València com l’antic llit del Túria en instal·lacions municipals com el Camp de Futbol Tram II, Camp Pont de Fusta o Camp de Serrans (amb el suport dels respectius clubs que els gestionen), si bé podrien sumar-se nous.

La València Cup Girls es dividirà en cinc categories d’edat: xiquetes menors de 12 anys (G12), xiquetes menors de 14 anys (G14), xiquetes menors de 16 anys (G16), un segment sub’19 (G19) i una cinquena d’edat lliure (G). A més, la projecció de les referents del futbol femení es mantindrà amb un partit de llegendes, amb el suport de Teika, i diverses activitats paral·leles.

La València Cup Girls, organitzada per l’Associació Sportea de la mà de l’Ajuntament de València i la Fundació Esportiva Municipal, és un esdeveniment esportiu i social que treballa per la visibilitat de l’esport femení des del marc del futbol, que recull valors fonamentals com la companyonia, el joc net, la formació, la sana competitivitat i les experiències personals. Té un caràcter internacional i treballa per tindre equips de tota la Comunitat Valenciana, donada la seua arrel i arrelament, de la resta d’Espanya i de diversos països del món.

Més informació de l'esdeveniment

 https://www.valenciacup.com/es/

Diverses instal·lacions municipals de futbol al llarg del Jardí del Túria

del06 d’abril 2023
al09 d’abril 2023
Tot el dia

0


Entidad organizadora
Associació Sportea, amb la col·laboració de l'Ajuntament de València i la Fundació Esportiva Municipal
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Edat escolar Fútbol femenino