Agenda esdeveniments

València Cup Girl

Tot el dia del 28 de juny 2021
al 30 de juny 2021

El torneig, que tindrà lloc en instal·lacions esportives municipals, se celebrarà els pròxims dies 28, 29 i 30 de juny i buscarà ser un referent internacional del futbol femení. En aquesta primera edició, la València Cup Girls comptarà amb clubs de les tres províncies de la Comunitat Valenciana. Un total de 28 equips de futbol femení, que es repartiran en tres categories: 8 equips en G, 12 equips en G16 i 8 equips en G12. El torneig comptarà en total amb 65 partits de futbol en tres dies i que podran seguir-se en directe a través d’una APP web.

Alguns dels equips participants són filials de clubs que tenen als seus primers equips en Primera Iberdrola com són els casos del Levante UD i del Valencia CF, així com en Reto Iberdrola, com és l’Elx CF. A més, també competiran clubs com CFF Marítim, CF Mislata, UD Picasssent, CD Cheste, Juventud Manisense, CD Serranos, Burriana FB, CD Monte-Sión, Quart de Poblet o Sporting Club Requena.

La València Cup Girls es desenvoluparà en cinc instal·lacions municipals de la ciutat de València: quatre d’elles al Jardí del Túria (Camp de Futbol Tram II, Camp Pont de Fusta, Camp de Serrans i Camp de l’Exposició) i al Camp de Futbol del Poliesportiu Quatre Carreres. El torneig acollirà la ronda de semifinals i les finals el dimecres 30. Després de les finals, al Camp de Serrans, es procedirà a la gala de lliurament de medalles per a totes les participants, així com el lliurament de trofeus a les campiones i subcampiones de cada categoria d’edat. Totes les participants rebran una medalla commemorativa per la seua participació en el torneig.

Més informació de l'esdeveniment

 www.valenciacup.com

5 Camps de futbol municipals de València

del28 de juny 2021
al30 de juny 2021
Tot el dia

0