Agenda esdeveniments

València Boat Show

Tot el dia del 31 octubre 2016
al 06 novembre 2016

El València Boat Show pren un nou rumb en 2016 amb una aposta comercial renovada que inclou un canvi en les dates i ubicació del certamen. El saló valencià se celebrarà des del 31 octubre fins al 6 de novembre en la Marina Reial Joan Carles I enfront de l’antiga base de Alinghi i la seu de l’escola d’empresaris EDEM i l’edifici de Llançadora, l’acceleradora d’empreses que recolza a líders emprenedors, ambdós fundats per Juan Roig, president de Mercadona.

Una altra de les grans novetats del saló és la presència de les grans drassanes europees com Azimut, Bavaria, Beneteau, Hanse o Jeanneau, entre altres, que presentaran una àmplia oferta de barcos nous incloent les novetats de 2016 que acaben de presentar-se en el saló nàutic de Cannes i la possibilitat de provar els barcos en el mar, els dies 31 d’octubre i 1 de novembre.

El València Boat Show es consolida així com l’últim saló en l’aigua de la temporada, que oferix una oportunitat única de provar les embarcacions recorrent el litoral de la costa valenciana, la qual cosa suposa un al·licient per a drassanes i compradors, i al mateix temps un gran impuls per al turisme nàutic en la ciutat de València.

Més informació de l'esdeveniment

 valenciaboat.com/es/valencia-boat/

Marina Reial Joan Carles I enfront de l'antiga base de Alinghi

del31 octubre 2016
al06 novembre 2016
Tot el dia

0

Entidad organizadora
Unió d'Empreses Nàutiques (UEN), associació d'empreses del sector nàutic de la Comunitat Valenciana
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Vela