Agenda esdeveniments

Vª Marxa Virtual contra la Violència de Gènere

Tot el dia del 25 novembre 2020
al 29 novembre 2020

La fundació Esportiva Municipal, en col·laboració a l’Ajuntament de València, organitza la Vª edició d’aquesta carrera, de caràcter no competitiva, que persegueix no deixar de visibilitzar la situació de vulnerabilitat de les dones víctimes de la violència de gènere malgrat les limitacions imposades per la pandèmia

Aquesta prova, que compta amb la col·laboració de Divina Pastora, El Corte Inglés, CocaCola així com l’Associació Alanna, celebraria enguany la seua cinquena edició. No obstant això, a causa de la pandèmia actual provocada pel virus COVID-19, aquesta edició es realitzarà de manera virtual perquè totes i tots els corredors que desitgen participar puguen fer-ho de manera segura.

Aquesta edició online comptarà amb tres modalitats de distància: 3 quilòmetres, 5 quilòmetres i 10 quilòmetres. Així, cada participant pot triar en què mena de prova desitja participar o pot fer-ho en totes.

La prova estarà oberta perquè puga participar tot aquell que ho desitge des de dimecres que ve 25 de novembre fins diumenge que ve dia 29. La participació en aquesta prova és gratuïta.

Inscripció i com descarregar l’APP 

 Link d’inscripció:

https://toprun.es/eventos/carrera-popular-kilometres-contra-la-violencia-de-genere-2020

Descarrega’t l’APP “Cronochip live” per a participar, la trobaràs tant en Google Play com en Apple Store. Els enllaços de descàrrega són:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sportmaniac_live_app_android.cronochip

https://apps.apple.com/us/app/cronochip-live/id1498438824

També podràs participar sense l’APP, pujant el teu recorregut GPX, prèviament extret del teu rellotge, en el següent enllaç:

https://exercise-upload.copernico.cloud/en-marxa-contra-el-maltractament


del25 novembre 2020
al29 novembre 2020
Tot el dia

0

Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars