Agenda esdeveniments

Va de Dona de la Pilota Valenciana 2020

16:00 -20:30 28 de febrer 2020

La quarta edició del Va de Dona de la Pilota Valenciana arriba el pròxim dia 28 de febrer per commemorar el dia de la dona en el mon del nostre esport autòcton.

Aquest any es celebrarà en el carrer de Pelayo i en el mateix trinquet des de les 16:00h de la vesprada fins les 20:30h.

Contarem amb diverses activitats per al assistents a l’esdeveniment, comptant amb tallers de pilota valenciana i inflables per als més menuts, fins actuacions musicals per a tot el que vullga gaudir de mùsica en directe cantada en valencià.

Durant aquesta jornada tindran gran protagonisme les dones que practiquen l’esport de pilota, ja que es farà la presentació de l’Autonòmic de Raspall femení i de la Lliga Bankia d’élit femení.

També tindran l’oportunitat de jugar a Pelayo, una de les instal·lacions esportives del nostre esport més emblemàtica, totes aquelles xiques que no han tingut l’oportunitat de fer-ho. Podent participar en partides organitzades tota aquella xica interessada apuntant-se al e-mail xarxes@fedpival.es. Es imprescindible  tindrè llicència federativa o escolar per poder participar en aquesta activitat.

Descarregar programa.

Trinquet de Pelayo

divendres 28 de febrer 2020
16:00 -20:30

0


Entidad organizadora
Federació de Pilota Valenciana
Categories de l'esdeveniment
Activitats Esdeveniments Altres esdeveniments Edat escolar Esdeveniments Participatius Pilota Valenciana