Agenda esdeveniments

V Volta a Peu per la Discapacitat – Circuit de Carreres Caixa Popular Ciutat de València

18:00 -20:30 13 d’abril 2024

El XIX Circuit de Carreres Caixa Popular 2024 arriba este dissabte 13 d’abril al seu equador, amb els 5.000 metres de la V Volta a Peu per la Discapacitat, potser una de les més inclusives del Circuit de Carreres Caixa Popular i de tota la ciutat.

Es comptarà amb la participació multitudinària d’associacions com Aspaym o esportistes de la Federació d’Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana, entre moltes altres, que inundaran el barri de Sant Pau per a visibilitzar que l’esport no ha de tindre barreres.

És per això que esta edició comptarà amb tres categories absolutes, tant masculina com femenina, en les següents modalitats: Discapacitat intel·lectual i sensorial, Discapacitat física i orgànica, Silla de rodes (desplaçades manualment).

Esta tercera prova del calendari tindrà l’eixida i arribada en l’Avinguda Maestro Rodrigo a les 18.00 hores del dissabte, sent l’única prova del Circuit que es corre en dissabte i en horari vespertí.

També comptarà amb carreres infantils per als menors de 14 anys, amb recorreguts adaptats a les diferents edats.

I com sol ser habitual estos últims anys, la modalitat ‘A tu Ritmo’ permetrà que tots aquells ciutadans i ciutadanes puguen realitzar estos cinc quilòmetres com consideren i d’esta manera participen en la jornada d’una forma menys competitiva, amb una exigència física menor.

Distància del recorregut

5.000 m. i carreres infantils per a menors de 14 anys adaptades a les seues edats.
Eixida i meta en l'Av. del Mestre Rodrigo, aproximadament a l'altura del número 84

dissabte 13 d’abril 2024
18:00 -20:30

0


Entidad organizadora
Fundació Esportiva Municipal en col·laboració amb l'Oficina Municipal d'Atenció a la Persona amb Discapacitat.
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Edat escolar Esdeveniments Participatius Actividad física Atletisme