Agenda esdeveniments

V Trofeu Ciutat de València de Tir amb Arc

09:00 -13:00 29 maig 2016

Les pistes d’atletisme del Estadi del Turia acolliran el 29 de maig la V edició del Trofeu Ciutat de València de Tir amb Arc. Una competició homologada per la FITA i que coincidix amb la IV Lliga Postal, organitzada pel Club Arc València, on es podrà veure a més de 100 arquers de totes les modalitats competint per tindre el millor lloc disparant a dianes a diferents distàncies en dos tandes de 36 fletxes.

Oberta a participants de tota Espanya, reunirà en la seua quinta edició a arquers de totes les modalitats, comptant amb Arcs Compostos, Recorb, Arc Estàndard, Arc Nu, Tradicional Recorb i Longbow, disparats per arquers de totes les edats.

Esta prova organitzada pel Club Arc València compta amb el suport de l’Ajuntament de València, Fundació Esportiva Municipal i la Federació de la Comunitat Valenciana de Tir amb Arc.

Este Trofeu Ciutat de València permet acostar el món de l’arc a tots aquells valencians que decidisquen acostar-se a passar un matí amb nosaltres, disfrutant de l’espectacularitat del vol de les fletxes.

Més informació de l'esdeveniment

 www.arcvalencia.com/

Loading Map....
Instal·lacions Riu Turia, Estadi del Turia (Tram III)
Tirso de Molina Valencia Valencia 46008

diumenge 29 maig 2016
09:00 -13:00

0


Entidad organizadora
Club Arc València
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Edat escolar Esdeveniments Participatius Trofeus Ciutat de València Tir amb arc