Agenda esdeveniments

V SETMANA CICLISTA VALÈNCIA – VOLTA COMUNITAT VALENCIANA FÈMINES

Tot el dia 08 de maig 2021

La Volta Comunitat Valenciana Fèmines tindrà la seua parada a València aquest cap de setmana. El dissabte 8, la capital del Túria es convertirà en la meta de la tercera etapa de la prova. 

 

 

El recorregut començarà a la una des de l’avinguda Pianista Mario Monreal de Sagunt, on tornaran les supervivents de la carrera una vegada coberts els primers 50 quilòmetres per a disputar un primer sprint especial. En aquestos primers quilòmetres de l’etapa la carrera creuarà Almenara, La Llosa, Xilxes -a la comarca de la Plana Baixa- abans de fer-ho també al Camp de Morvedre per Alfara de la Baronia, Algímia d’Alfara, Torres Torres, Estivella i Gilet.

Sagunt tornarà a veure passar a les ciclistes en el quilòmetre 80, amb un segon sprint especial una vegada la carrera haurà transcorregut per Quartell i novament per Estivella i Gilet.

Els últims 27 quilòmetres de l’etapa portaran a les corredores en direcció a València per Puçol i El Puig, a l’Horta Nord. El final, després de 107 quilòmetres, estarà situat en la Ronda Nord de València. S’espera que les ciclistes arriben a meta entre les 15.30 h i les 16.00 h.

 

Ronda Nord

dissabte 08 de maig 2021
Tot el dia

0

Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Ciclisme