Agenda esdeveniments

V Setmana Esportiva Barri de Natzaret 2024

Tot el dia del 06 de maig 2024
al 10 de maig 2024

Durant la setmana del 6 al 10 de maig, el poliesportiu Natzaret s’omplirà d’activitats (bàsquet, skate, tenis, hoquei…) en la V Setmana Esportiva Barri de Natzaret 2024, on 600 alumnes dels col·legis del districte de la ciutat podran conéixer tots els esports que es poden practicar en la instal·lació municipal.

Les activitats començaran el dilluns dia 6 de maig amb la pràctica de tir amb arc, skate i jocs alternatius; el dimarts 7, tir amb arc, bàsquet, tenis i stick boom; el dimecres 8, skate, esports de piscina (natació, waterpolo i natació sincronitzada), tenis i hoquei.

D’altra banda, el dijous dia 9, l’oferta esportiva continuarà, de nou, amb bàsquet i jocs alternatius, per a clausurar el divendres 10 amb un gran torneig solidari de futbol, organitzat pel Club Esportiu Atlètic Natzaret i patrocinat per AP, on 370 alumnes de col·legis tant del barri valencià com d’altres districtes del marítim de València rebran grans sorpreses i regals.

Poliesportiu Natzaret. Carrer de Fernando Morais de la Horra, s/n,

del06 de maig 2024
al10 de maig 2024
Tot el dia

0

Entidad organizadora
Comissió Esportiva de Natzaret, constituïda pel teixit associatiu del districte, centres educatius i entitats esportives
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Edat escolar Actividad física