Agenda esdeveniments

V Campionat d’Espanya Màster Halterofília

Tot el dia del 13 abril 2019
al 14 abril 2019

Els pròxims dies 13 i 14 d’abril en el Centre Esportiu La Creu del Grau es disputarà el V Campionat d’Espanya d’Halterofília Màster Individual per categories de pes i edat.

La participació és oberta a halteras màster (35 anys i més sense límit), no sent necessari realitzar marca mínima prèvia per a participar en el campionat, però sí que hauran d’aconseguir-la en la pròpia classificació per a tindre opcions a medalla i títol.

Aquest esport està considerat com un dels més genuïns dels esports de força, però a més exigeix gran destresa i una actitud mental excepcional.

El campionat està organitzat per la Federació Espanyola d’Halterofília amb la col·laboració del Comité Espanyol d’Halterofília Màster, la Federació d’Halterofília de la Comunitat Valenciana, el València Club Halterofília i la Fundació Esportiva Municipal.

Més informació de l'esdeveniment

 halterofiliamastercomite.blogspot.com/

Centre Esportiu La Creu del Grau - Carrer Illes Canàries, 247

del13 abril 2019
al14 abril 2019
Tot el dia

0


Entidad organizadora
Federació Espanyola d'Halterofília amb la col·laboració del Comité Espanyol d'Halterofília Màster, la Federació d'Halterofília de la Comunitat Valenciana, el València Club Halterofília i la Fundació Esportiva Municipal.
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Grans Esdeveniments Halterofília