Agenda esdeveniments

Tour Mujer, Salud y Deporte

Tot el dia del 30 setembre 2017
al 01 octubre 2017

El cap de setmana del 30 de setembre i 1 d’octubre, la Plaça de l’Ajuntament acollirà el Tour Mujer, Salud y Deporte, organitzat pel Programa Universo Mujer del Consejo Superior de Deportes (CSD).

El Tour MSD en l’edició 2017 finalitza a València després d’haver sigut organitzat a Castelló, Palma, Bilbao, Màlaga, Burgos i Valladolid. Englobat dins del Programa Universo Mujer, és un esdeveniment d’excepcional interés públic del Consejo Superior de Deportes, i té com a objectiu el foment i desenrotllament de l’esport femení com un instrument potent de reconeixement del rol de la dona en la societat en general i l’esport en particular, i de tots aquells reptes que supera la dona per a poder practicar esport i que la societat siga conscient de tot això.

El Tour s’instal·larà en la Plaça de l’Ajuntament de València i comptarà amb tres espais diferenciats:

  1. Àrea de Federacions: amb les 10 federacions les competicions i seleccions de les quals estan impulsades per Iberdrola per a practicar modalitats esportives de la mà de clubs i esportistes locals, com són Rugbi, Handbol, Triatló, Gimnàstica, Bàdminton, Piragüisme, Natació, Voleibol, Futbol i Hoquei.
  2. Àrea de Fitness: on es durà a terme una marató de fitness amb monitores de centres esportius locals.
  3. Àrea Salut i Esport: un espai on tots els assistents que ho desitgen podran realitzar un estudi biomètric i conéixer de prop consells per a millorar la salut a través de l’esport i hàbits saludables.

Classes col·lectives, xarrades sobre esport i hàbits de vida saludable, i jocs per als més menuts completen el programa d’esta iniciativa oberta a tots els públics durant tot el dissabte 30 d’11:30h a 14:30h i de 17:00h a 20.00 hores i al matí del diumenge 1 d’octubre de 11.00 a 14.30 hores.

Més informació de l'esdeveniment

 https://www.facebook.com/vamoschicasoficial

Plaça de l'Ajuntament de València

del30 setembre 2017
al01 octubre 2017
Tot el dia

0

Entidad organizadora
Fundación Deporte Joven, entitat adscrita al Consejo Superior de Deportes.
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Edat escolar Esdeveniments Participatius Actividad física