Agenda esdeveniments

Torneig Mixt de Voleibol Platja “Merry Christmas”

Tot el dia del 16 de desembre 2023
al 17 de desembre 2023

Les instal·lacions esportives municipals de voleibol de platja, gestionades pel club La Malva Beachbol, acolliran els pròxims dies 16 i 17 de desembre a partir de les 09:00 hores el torneig mixt “Merry Christmas”, segona etapa del circuit d’hivern que consta de quatre proves més un màster final a celebrar a l’abril.

El torneig, de 2vs2 d’equips mixtos amb 3 categories de joc dividides segons nivell (or, plata i bronze), inclourà dos tipus de competicions segons el dia de celebració: una competició amateur i una altra federada.

El dissabte 16 de desembre, els esportistes aficionats de la ciutat de València i de la Comunitat Valenciana tindran l’oportunitat per a celebrar el Nadal i acomiadar l’any 2023 per a reenganxar les seues competicions a la fi de gener.

El diumenge 17 de desembre és el torn de la competició de caràcter federat, organitzat per la Federació de Voleibol de la Comunitat Valenciana en col·laboració amb el club de volei platja la Malva de València, que serà la segona etapa del circuit autonòmic d’hivern per a atletes federats i aficionats de tota la Comunitat Valenciana i altres comunitats autònomes.

En el torneig participaran esportistes estrangers de més de 20 països diferents, amb una assistència de més de 300 esportistes en tot el cap de setmana.

Més informació de l'esdeveniment

 https://beachbol.com/

Instal·lació esportiva municipal de volei platja. C/ d'Isabel de Villena, 10

del16 de desembre 2023
al17 de desembre 2023
Tot el dia

0


Entidad organizadora
Club de volei platja La Malva Beachbol
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Esdeveniments Participatius Volei Platja