Agenda esdeveniments

Torneig Ciutat de València Pàdel en cadira de rodes – Campionat d’Espanya 2017

Tot el dia del 30 de juny 2017
al 02 de juliol 2017

El “Torneig Ciutat de València” es transforma en el Campionat d’Espanya de Pàdel.

Torna el Pàdel de màxim nivell a València. Els dies 30 de juny, 1 i 2 de juliol, l’espectacular Poliesportiu Juan Antonio Samaranch de València serà la seu triada per a disputar el Campionat d’Espanya de Pàdel en cadira de rodes, amb la disputa del Torneig Ciutat de València 2017, organitzat per l’Ortopèdia Ortoprono.

Després del èxit del Torneig Ciutat de València de Pàdel en cadira de rodes organitzat per l’ortopèdia llevantina a l’octubre del 2015, la FEDDF (Federació Espanyola d’Esports per a persones amb Discapacitat Física), ha decidit concedir-li l’organització del Campionat d’Espanya a la nostra ciutat i el seu torneig.

Les 14 millors parelles de pàdel del rànquing nacional es disputaren el campionat d’Espanya en la nostra ciutat. Actualment la parella formada pel madrileny Oscar Agea i el basc Edorta de Anta intentarà mantindre el número 1 ant els seus perseguidors i amfitrions del “Ciutat de València”, els valencians Luis Peinado i Cristopher Triviño, la segona parella del rànquing nacional, a falta de tres tornejos puntuables per a este Campionat d’Espanya.

Este torneig es convertix en la competició més important del pàdel en cadira de rodes nacional per a superar-se tant a nivell esportiu com organitzatiu i ser referent una vegada més d’este esport.

Loading Map....
Poliesportiu Juan Antonio Samaranch
Av. de França Valencia

del30 de juny 2017
al02 de juliol 2017
Tot el dia

0