Agenda esdeveniments

Torneig BBVA Open Internacional València

Tot el dia del 12 de setembre 2021
al 19 de setembre 2021

El Torneig BBVA Open Internacional València, de la mà de Anabel Medina, portarà el millor tennis femení a la capital del Túria, que del 12 al 19 de setembre de 2021 albergarà en l’Sporting Club de Tennis un trofeu amb premis de fins a 80.000$ per als seus participants convertint-se en el segon més important d’Espanya en l’apartat femení.

Gràcies al treball de l’organització, el BBVA Open Ciutat de València, en la seua constant evolució, s’ha instal·lat en el Top20 d’Europa buscant consolidar-se en el circuit ITF amb una visió internacional i té com a objectiu ingressar en un futur en la categoria WTA.

El BBVA Open Internacional de València, és un torneig professional i internacional que correspon a la categoria ITF W80 Femení. En l’edició 2021, competiran un total de 64 jugadores de 25 nacionalitats diferents, 32 en la fase prèvia i 32 que formaran el quadre principal. De la mateixa manera, es disputarà un torneig de dobles en què el que competiran 16 parelles.

D’altra banda, entorn de l’esdeveniment esportiu s’han organitzat diferents accions de responsabilitat social, transcendint al purament esportiu i s’ha constituït des dels seus orígens alineat els Objectius de Desenvolupament Sostenible. El certamen basa la seua filosofia en valors com la integració, amb competicions previstes per a jugadors cecs, la posada en valor del talent de les dones (superarà el 70% de personal femení) i la sostenibilitat (torneig amb menor petjada de carboni del calendari).

És un torneig concebut perquè les joves esportistes puguen competir en igualtat d’oportunitats que els homes, tinguen major visibilitat i, crec que una cosa molt important, es convertisquen en referents per a altres joves i xiquetes.

Més informació de l'esdeveniment

 https://openinternacionalvalencia.com/

Sporting Tennis València. Av. dels Balears, 29.

del12 de setembre 2021
al19 de setembre 2021
Tot el dia

0


Entidad organizadora
Anabel Medina, creadora i directora del torneig, al costat de Tennium i amb suport com a patrocinador principal de BBVA
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Grans Esdeveniments Tennis