Agenda esdeveniments

Taronja Games 2020

Tot el dia del 24 de juliol 2020
al 26 de juliol 2020

La ciutat de València acollirà a la fi d’aquest mes de juliol el primer esdeveniment esportiu no professional post confinament en territori europeu amb la V edició dels Taronja Games, que se centraran en la cerca d’una transició cap a la Nova Normalitat basada en un model de turisme saludable.

Aquest esdeveniment, que tradicionalment s’ha celebrat en la Marina Real de València, se celebrarà enguany entre les instal·lacions municipals del Pavelló Municipal de la Font de Sant Lluís, el Poliesportiu de Quatre Carreres, cedida per la Fundació Esportiva Municipal, i la Ciutat de les Arts i Les Ciències del 24 al 26 de juliol.

L’esdeveniment comptarà amb la presència de 90 atletes procedents de 12 països diferents, disposarà de totes les mesures necessàries per a previndre qualsevol possible contagi de COVID-19 i garantir la seguretat tant per als participants com per als habitants de la ciutat.

En aquest sentit, la proximitat de totes dues instal·lacions permetrà la creació d’un corredor de seguretat per on únicament transitaran durant els tres dies que dure la cita tant els membres del staff com els esportistes classificats.

A més, la inscripció de l’esdeveniment es destinarà a l’Associació 20.50, que destinarà l’import a ajudes a les famílies en risc d’exclusió social després de la pandèmia del COVID-19 patida.

A part dels TOP rànquing d’Espanya en categories masculina i femenina de *RX i Màster +35, categories que conformen l’esdeveniment, arribaran a la capital del Túria referents procedents d’Israel, França, Itàlia, Suècia, Alemanya, Portugal, Andorra, Hongria i fins i tot Colòmbia.

Un total de 122 persones formaran part de l’organització, la qual cosa suposarà més d’una per atleta, ja que entre els professionals que accedisquen per rànquing i els classificats a través de la inscripció online.

Taronja Games 2019

Més informació de l'esdeveniment

 https://www.taronjagamesx.com/

Loading Map....
Pavelló Font de Sant Lluís
Avenida Hermanos Maristas 26 Valencia Valencia 46013

del24 de juliol 2020
al26 de juliol 2020
Tot el dia

0

Entidad organizadora
Varias
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Grans Esdeveniments Actividad física