Agenda esdeveniments

Taronja Games 2019

Tot el dia del 21 de juny 2019
al 23 de juny 2019

A la vora del mar Mediterrani, els Taronja Games  es convertiran en la capital nacional del Cross Training celebrant la seua clàssica competició que reunirà  diversos dels millors esportistes nacionals de la categoria.

Després de celebrar-se l’etapa classificatòria, la competició tindrà les següents categories: RX masculí, escalat masculí i femení, equips mixtos (2 xics i 1 xica) i màster +35 masculí.  Sota la direcció tècnica dels ‘Homes de Ferro’ arriba a la nostra ciutat un dels majors esdeveniments esportius del Cross nacional.

La Marina acollirà la tradicional marató de Cubbá Fit, de la mà de l’acadèmia valenciana Apta Vital Sport, que tornarà a convocar a més d’un miler de persones per a ballar i fer esport al ritme de la música mentre que el diumenge celebrarà des de primera hora el congrés de ioga i pilates de ANEP que completarà l’oferta esportiva.

Tot això sota el marc del Mediterranean Sport Sunmeet un esdeveniment que estarà destinat a tota l’àrea empresarial dedicada a l’oci, turisme i esport. Des de grans empreses passant per professionals de la gestió de l’esport fins a Pimes , emprenedors, esportistes o amants de l’esport.

Més informació de l'esdeveniment

 mediterraneansportsunmeet.com/

Diverses localitzacions. Consultar la web: http://mediterraneansportsunmeet.com/

del21 de juny 2019
al23 de juny 2019
Tot el dia

0


Entidad organizadora
Transvia Sports
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Actividad física Fitness Ioga Multideporte Pilates