Agenda esdeveniments

Taronja Games

Tot el dia del 16 juliol 2021
al 18 juliol 2021

Els Taronja Games tornen a València en la seua sisena edició. De nou, la ciutat acollirà un esdeveniment de cross training que creix any rere any. Entre el divendres 16 i el diumenge 18 de juliol, 144 atletes participaran en la fase final de la competició.

 

 

Enguany, els Taronja Games es portaran a terme al Poliesportiu Natzaret, excepte el dissabte de matí, moment en què es realitzarà la prova de natació a la platja del Cabanyal. L’esdeveniment esportiu és el primer del món en format no professional i en aquest 2021 ha aconseguit que un total de 619 persones de 29 nacionalitats es presenten als classificatoris -en format online- per a optar a una de les 144 places disponibles.

 

 

La competició, amb un 50% d’atletes de cada gènere, inclourà quatre categories: Rx, Màster +35, Intermedi i Scaled. A més, els Taronja Games destaquen pel seu caràcter internacional. S’estima que l’esdeveniment atraurà fins a València a unes 6000 persones entre atletes i assistents, tant d’altres àrees d’Espanya com d’altres països.

Més informació de l'esdeveniment

 https://www.taronjagamesx.com/


del16 juliol 2021
al18 juliol 2021
Tot el dia

0

Categories de l'esdeveniment
Activitats Altres esdeveniments Fitness