Agenda esdeveniments

Supercopa d’Espanya Júnior de Judo Ciutat de València 2019

10:00 -15:00 29 de setembre 2019

La Supercopa  d’Espanya en categoria júnior de València ja calfa motors. El pròxim dia 29 de setembre se celebrarà una de les cites més importants del calendari esportiu del judo nacional en el pavelló municipal de Benicalap. El centre esportiu de la ciutat de València albergarà els combats entre els centenars d’esportistes que vindran de tota la geografia nacional.

Els judokes nascuts entre els anys 2000 i 2005 viatjaran a la ciutat del Túria per a mesurar-se en una competició tant en categoria masculina com femenina.

Aquesta serà una gran ocasió per a presenciar en directe als judokes que representaran a Espanya en les grans competicions nacionals i internacionals. La Comunitat Valenciana també participarà amb un potent equip que tractarà d’aconseguir les primeres posicions en els diferents pesos.

Andalusia, Aragó, Astúries, Canàries, Catalunya, Castella-la Manxa, Castella i Lleó, Cantàbria, Extremadura, Madrid, Múrcia, Navarra, La Rioja, País Basc, Galícia i Comunitat Valenciana tindran representació en aquesta Supercopa d’Espanya en categoria júnior.

Judo: noblesa, disciplina i intensitat conjuminades en un sol esport.

Més informació de l'esdeveniment

 www.fvaljudo.es/super-copa-de-espana-junior-2019/

Loading Map....
Pavelló Benicalap
C/Castellonet, 18 Valencia Valencia 46025

diumenge 29 de setembre 2019
10:00 -15:00

0


Entidad organizadora
Federació Valenciana de Judo i D.A. al costat de la Real Federació Espanyola de Judo
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Edat escolar Grans Esdeveniments Judo