Agenda esdeveniments

Supercopa d’Espanya de Waterpolo Femení

13:00 -15:00 15 octubre 2017

El Club Waterpolo Túria València i la Fundació Esportiva Municipal de Valènciaorganitzen la gran final de la Supercopa Femenina de Waterpolo diumenge que ve 15 d’octubre.

La piscina del Poliesportiu municipal de Natzaret serà l’escenari de la gran final d’este torneig, que estrena format.

D’esta manera, el dijous 12 d’octubre es disputarà la “final four” en la piscina Carles Ibars de Sabadell entre els vencedors de la Lliga i la Copa de la Reina, en este cas Sabadell que va ser el campió d’ambdós pel que disputa el torneig el subcampió, La Sirena CN Mataró. Estos dos equips van disputar la final four europea i aglutinen a un bon nombre de les seleccionades nacionals que es van proclamar subcampiones del món el passat estiu,  i els dos següents classificats CN Sant Andreu i CN Madrid Moscardó.

Els guanyadors de la dita jornada disputaran a València la gran final el dia 15 a partir de les 13:00h., en una setmana en què les instal·lacions municipals de Natzaret acolliran també la concentració de la selecció femenina cadet, en la qual cosa suposa un nou fita per al desenrotllament del waterpolo femení en la nostra ciutat.

Més informació de l'esdeveniment

 www.rfen.es/publicacion/noticias.asp?c=1&ma=

Loading Map....
Poliesportiu Natzaret
C/ Fernando Morais Horra (Metge) s/n Valencia Valencia 46024

diumenge 15 octubre 2017
13:00 -15:00

0

Entidad organizadora
Club Waterpolo Túria València i la Fundació Esportiva Municipal
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Waterpolo