Agenda esdeveniments

Sorteig a València de l’Eurobasket femení 2021

12:00 -13:00 08 març 2021

Dilluns que ve 8 de març se celebrarà a la Ciutat de les Arts i les Ciències S. a. de València (CACSA) a les 12 hores el sorteig de el Eurobasket Femení 2021.  La ciutat és seu de la Federació Espanyola de Bàsquet en la seua condició de co-organitzador de la XXXVIII edició d’aquest campionat que se celebrarà conjuntament a França i Espanya entre el 17 i el 27 de juny. 

Un total de setze seleccions nacionals afiliades a FIBA Europa competiran pel títol europeu, l’actual portador del qual és l’equip de Espanya, vencedor de el Eurobasket 2019. Les seleccions que han aconseguit el passaport per a aquest esdeveniment són: Bielorússia, Bèlgica, Croàcia, República Txeca, Rússia, Sèrbia, Eslovàquia, Eslovènia i Suècia es van classificar com a guanyadors del grup, mentre que Bòsnia i Hercegovina, Grècia, Itàlia, Montenegro i Turquia com a subcampions.

A més,  el Pavelló Font de Sant Lluís, que és seu de dues Fases de Grups i de les seues respectius creus de Quarts de final, acollirà també, gràcies a la decisió del Board de FIBA Europa, la fase final de l’Eurobasket.

El sorteig de l’Eurobasket 2021 es realitzarà amb aquests equips, que es dividiran en quatre grups de quatre equips cadascun. La cerimònia es transmetrà en viu en el canal de YouTube de FIBA i en els comptes de les xarxes socials de l’Eurobasket femení de FIBA.


dilluns 08 març 2021
12:00 -13:00

0

Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Baloncesto