Agenda esdeveniments

Setmana de l’esport a Natzaret

Tot el dia del 13 de juny 2022
al 17 de juny 2022

Des del dilluns 13 i fins al divendres dia 17 de juny es desenvolupa la Setmana de l’Esport en el barri de Natzaret, un conjunt d’activitats coordinada per la Fundació Esportiva Municipal de València (FDM) en col·laboració amb diferents col·legis, associacions i entitats esportives del districte municipal. Aquesta iniciativa pretén promocionar l’esport en la zona, oferint un ampli programa d’activitats esportives que tenen lloc en el Poliesportiu de Natzaret.

Entre aquestes activitats esportives els xiquets i xiquetes dels col·legis del barri podran practicar esports en horari lectiu, com ara la natació, futbol, bàdminton, bàsquet, defensa personal, futbol, natació, waterpolo, etc. Amb els quals es pretén posar en valor la pràctica de l’esport i l’activitat física.

 

Entre les organitzacions participants es troba l’Associació Arca de Natzaret, la Asociació de veïns i veïnes de Natzaret i l’Associació de Veïns Natzaret Unit, el Projecte NSD + Natzaret, CEAM Natzaret, Associació AMBIT, Centre Rafa Nadal Fundació, Fundació de la CV Llevant UD, Col·legi La nostra Senyora dels Desemparats, CEIP Juan Manuel Montoya, CCE Santa Magdalena Sofía, CEIP Ausias March, CD Waterpolo Túria, CD Atlètic Natzaret, Club de Natació Bosco, Club Bàdminton Sant Ferran, CB Penya-Roja, el Club de Tir amb Arc, Atlantis Sincro, i Krav Maga Natzaret-València.

Loading Map....
Poliesportiu Natzaret
C/ Fernando Morais Horra (Metge) s/n Valencia Valencia 46024

del13 de juny 2022
al17 de juny 2022
Tot el dia

0