Agenda esdeveniments

Setmana Ciclista – Volta Femenina de la Comunitat Valenciana 2024

Tot el dia del 15 de febrer 2024
al 18 de febrer 2024

Del 15 al 18 de febrer de 2024 es disputarà la 8a edició de la Setmana Ciclista – Volta Femenina de la Comunitat Valenciana. L’UCI (Unió Ciclista Internacional) ha donat a conéixer el calendari ciclista per a l’any vinent i, com estava previst, la Setmana Ciclista torna a ocupar un lloc de privilegi en l’inici de la temporada del circuit femení.

Seran de nou 4 etapes les que serviran per a descobrir a la guanyadora de la Setmana Ciclista i succeir a la corredora de l’equip AG Insurance, Justine Ghekiere. Amb presència de les 3 províncies de la Comunitat Valenciana, la carrera tindrà espai per a tota mena de ciclistes, des de les més ràpides a les grans escaladores.

València tornarà a albergar el final de l’última etapa de la Setmana Ciclista com ja va fer en l’edicions 2017 i 2022. València ha sigut present en totes les edicions de la carrera tant en finals d’etapa com en arribades.

Després de l’èxit  de l’edició 2023 i la gran valoració positiva tant de l’UCI com dels equips i corredores, la prova s’engloba per segon any consecutiu en la categoria Uci.pro, la qual cosa garantix la participació dels millors equips del panorama nacional i internacional.

Més informació de l'esdeveniment

 https://setmanaciclista.com/

València tornarà a albergar el final de l'última etapa. Més informació en la pàgina web de l'esdeveniment

del15 de febrer 2024
al18 de febrer 2024
Tot el dia

0


Entidad organizadora
Club Ciclista Escapada
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Ciclisme