Agenda esdeveniments

Setmana Ciclista Valenciana

Tot el dia del 08 March 2017
al 11 March 2017

La Setmana Ciclista Valenciana Comunitat Valenciana és una prova ciclista organitzada pel Club Ciclista Escapada, que tindrà del 8 a l’11 de març.

La carrera està inclosa dins del calendari mundial femení de la UCI. i està registrada com a carrera de classe WE 2.2. i comptarà amb la participació de 162 corredores, de les millors de l’elit internacional.

En total participaran 27 equips de 6 components cada u, dels quals, 22 són estrangers i els cinc restants espanyols, entre els que es troba la Selecció Espanyola Femenina de Ciclisme. Destaca també les seleccions de Bèlgica, Noruega, Alemanya, Suïssa i Rússia.

La primera etapa, que es disputarà el 8 de març en Vila-Real, serà una crono per equips de 6,5 quilòmetres. La segona etapa amb final a Gandia comptarà amb un recorregut de 110 quilòmetres i dos ports puntuables de segona i tercera categoria.

La tercera etapa de 87 quilòmetres, es disputarà a Alacant, amb dos passos puntuables de muntanya de tercera categoria. Finalment, la quarta etapa serà a València, amb un recorregut de 96 quilòmetres, amb eixida en el carrer Eduardo Primo Yúfera.

Este tipus de proves servixen, entre altres coses, per a valorar com mereix l’esport femení perquè “ser ciclista d’elit és una professió que la dona també ha de poder exercir amb les mateixes garanties i oportunitats que l’home”.

Més informació de l'esdeveniment

 www.fccv.es/index.php/noticias-feminas

L'Eixida de l'etapa valència tindrà lloc en el carrer Eduardo Primo Yúfera (enfront de l'Oceanogràfic).

del08 March 2017
al11 March 2017
Tot el dia

0

Entidad organizadora
C.C. Escapada
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Ciclisme