Agenda esdeveniments

Setmana Ciclista Valenciana 2020 – Volta Comunitat Valenciana Dones

Tot el dia del 20 de febrer 2020
al 23 de febrer 2020

Comença el compte arrere per a la IV Setmana Ciclista Valenciana – Volta Comunitat Valenciana Dones, prova 2.2 organitzada a la Comunitat Valenciana pel Club Ciclista Escapada i inclosa en el calendari europeu de la Unió Ciclista Internacional (UCI) que reunirà les millors ciclistes femenines del món del 20 al 23 de febrer per a recórrer la Comunitat Valenciana. En aquesta prova participaran un total de 25 equips, 8 d’ells nacionals i 17 internacionals, sumant 175 ciclistes de diversos països europeus.

Aquesta prova es va crear en 2017, i va ser una de les grans sorpreses del calendari ciclista professional al no haver-hi a penes referències sobre la seua distància, en la categoria 2.2 (última categoria del professionalisme), la qual cosa la va convertir en la segona carrera per etapes femenina d’Espanya després de la Emakumeen Bira4.

La prova arriba a la nostra ciutat en la tercera etapa (22 de febrer), començant a les 11:00h en la Plaça de L’Ajuntament de València. Las ciclistes afrontaren una etapa previsiblement al sprint amb una única dificultat orogràfica durant el recorregut que és el port de l’Oronet de segona categoria que coronaran en el km 25,5 passaran per Sagunt en el km 59 on faran un volt i es trobaren amb l’sprint especial de la jornada situat en la localitat d’Estivella en el km 69,2, una vegada passat l’sprint seguiran rumb a Sagunt per a decidir a la guanyadora de la tercera etapa.

Per a conéixer més detalls de la prova (horaris, etapes, etc.) visitar la web de l’organitzador: http://ccescapada.com/setmana-ciclista-valenciana.

Més informació de l'esdeveniment

 ccescapada.com/setmana-ciclista-valenciana


del20 de febrer 2020
al23 de febrer 2020
Tot el dia

0


Entidad organizadora
Club Ciclista Escapada
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Ciclisme