Agenda esdeveniments

Setmana Europea de l’Esport. Be Active Night 2019

Tot el dia del 23 de setembre 2019
al 30 de setembre 2019

La ciutat de València viurà, de el 23 al 30 de setembre la celebració de la Setmana Europea de l’Esport amb una programació per a  tots els públics i tots els nivells. Durant set dies, bona part de les instal·lacions municipals de la ciutat oferiran jornades de portes obertes amb multitud d’activitats dirigides i per lliure totalment gratuïtes.

A més, el plat fort arribarà el dissabte 28 de setembre amb la  BeActiveNight en la Plaça de l’Ajuntament, una gran festa de l’esport en el cor de la ciutat. La Plaça de l’Ajuntament es transformarà la nit del 28 en un gran poliesportiu a l’aire lliure en el qual s’oferiran, de forma gratuïta, gran varietat d’activitats físiques i esportives, tals com amb dansa, ioga, pilates, bodi combat, cubbá, ball esportiu i moltes sorpreses més amb música de DJ en directe. Aquest esdeveniment arrancarà a les 18 hores i es prolongarà fins a la 1 del matí.

Tot això pensat per a posar-te en moviment. Independentment de l’edat, nivell o condició física. Mou-te i gaudeix de la Setmana Europea de l’Esport #beactive.

Més informació de l'esdeveniment

 www.fdmvalencia.es/es/beactive2019/

Diverses localitzacions

del23 de setembre 2019
al30 de setembre 2019
Tot el dia

0


Entidad organizadora
Impulsat pel Consell Superior d'Esports, organitzat per Fundació Esportiva Municipal
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Edat escolar Esdeveniments Participatius Actividad física Baile deportivo Body Combat Ioga Pilates