Agenda esdeveniments

Sanitas Marca Running Series València 2019

09:00 -13:30 13 octubre 2019

Torna a València la huitena edició del Circuit Sanitas Marca Running Sèries, circuit que recorre les principals ciutats d’Espanya.

De nou, en aquesta edició que se celebrarà el 13 d’octubre, l’organització ha preparat un circuit ràpid, que farà volar als corredors al llarg dels seus 10.000 metres, en un traçat homologat per la RFEA, recorrent àmplies avingudes (Tarongers, Blasco Ibáñez, Isabel de Villena, etc.) el que permetrà als seus participants poder esprémer-se al màxim per a millorar les seues marques. Amb un perfil pla, és una carrera rapidíssima i apta per a acreditar marca oficial que a més compta amb el Passeig per la Platja de la Malva-rosa com el seu punt més especial i únic.

Però aquesta festa de l’esport no pot estar completa sense els més xicotets. A més de les carreres infantils que se celebraran en la zona de meta a partir de les 11:00h, torna la zona Sport & Family perquè tots els xiquets de fins a 16 anys d’edat se senten protagonistes. Des de les 10:00h. del matí, el bàsquet, tennis, rugbi, salt d’altura, i un chutómetre de futbol seran les activitats esportives amb les quals es poden posar a prova a tots aquells que vulguen participar. La zona Sport & Family del circuit Sanitas Marca Running Sèries ens deixarà un any més moments divertits i espectaculars.

Distància del recorregut

10K homologat per la RFEA
Més informació de l'esdeveniment

 www.sanitasmarcarunningseries.com/valencia/

Av. Tarongers a l'altura de l'hospital de València al Mar

diumenge 13 octubre 2019
09:00 -13:30

0


Entidad organizadora
Last Lap amb la col·laboració de l'Ajuntament de València.
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Edat escolar Esdeveniments Participatius Atletisme