Agenda esdeveniments

Ruta 2018, Un Somni Compartit

Tot el dia del 31 agost 2018
al 01 setembre 2018

La millor selecció de la història del bàsquet femení espanyol té la seua cita més important en la Copa del Món Tenerife 2018. Després de la plata olímpica en Rio i l’or en l’Europeu 2017, les xiques de Lucas Mondelo poden completar un trienni màgic en l’illa de Tenerife.

A menys d’un mes de l’inici de la Copa del món, la Federació Espanyola de Bàsquet ha organitzat un quadrangular amistós preparatori que se celebrarà a València del 31 d’agost a l’1 de setembre. El Torneig València enfrontarà el divendres i dissabte a Espanya, Bèlgica, França i Letònia en un amistós que té com a objectiu la preparació per a la Copa del Món de Tenerife.

Tots els partits es disputaran en La Fonteta. El divendres 31 Espanya jugarà contra Bèlgica a les 21:00 hores i França contra Letònia a les 18:30h. El dissabte tindran lloc la Final i el partit pel tercer i Quart lloc.

A menys d’un mes per a l’inici de la Copa del món, la Selecció Femenina Absoluta de Bàsquet té una bona pedra de toc davant de tres dels millors equips d’Europa: França, la subcampiona continental; la jove i poderosa Bèlgica i la clàssica i sempre perillosa Letònia.

I tot això a València, ciutat que ha tornat a vibrar amb el bàsquet femení esta temporada. La Fonteta será l’escenari perfecte per a un torneig de gran nivell.

Més informació de l'esdeveniment

 seleccionfemenina.feb.es/inicio.aspx

Loading Map....
Pavelló Font de Sant Lluís
Avenida Hermanos Maristas 26 Valencia Valencia 46013

del31 agost 2018
al01 setembre 2018
Tot el dia

0


Entidad organizadora
Federació Espanyola de Bàsquet
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Edat escolar Grans Esdeveniments Baloncesto