Agenda esdeveniments

Repte AVAPACE Corre I+D (Inclusió i Esport)

08:00 -06:00 del 03 maig 2019
al 05 maig 2019

Les antigues 50-10K-50 són ara el REPTE AVAPACE CORRE I+D (Inclusió i Esport).

Els dies 3, 4 i 5 de maig tornen les 50-10K-50 amb un format renovat i un nou nom: el Repte AVAPACE Corre I+D (Inclusió i Esport). Encara que conserva el mateix esperit altruista d’anys anteriors per a aquesta edició s’han eliminat les 10K de matinada.

Com ja va ocórrer l’any passat, la prova es gaudirà als jardins del riu, amb eixida i meta en les pistes de calfament de  l’Estadi del Túria i la possibilitat de córrer en qualsevol dels relleus de 10 Km que tindran lloc en el Circuit 5K.

Cada carrera de 10K anirà encapçalada per un o diversos atletes del Club Atletisme Avapace Corre que espentaran un carro amb un alumn@ de l’Associació Valenciana d’Ajuda a la Paràlisi Cerebral (AVAPACE). Podràs triar trams de demà, vesprada o nit (enguany s’han eliminat les 10K en horari de matinada) per a córrer amb i per AVAPACE ja que en tots els relleus estaran presents xavals d’aquesta organització valenciana corrent en les seues cadires de running. Els corredors tindran avituallament i dutxes en les instal·lacions municipals.

És una prova no competitiva en la qual no es competeix contra res ni contra ningú, un esdeveniment d’esport inclusiu, però sobretot de convivència, de solidaritat i de socialització de la paràlisi cerebral. La inscripció és gratuïta a través de la pàgina web del Club Avapace Corre.

En el següent enllaç tens tota la informació de la prova: forma d’inscripció, horaris, etc. https://es-es.facebook.com/clubatletismoavapacecorre/

Més informació de l'esdeveniment

 www.avapacecorre.es/

Loading Map....
Instal·lacions Riu Turia, Estadi del Turia (Tram III)
Tirso de Molina Valencia Valencia 46008

del03 maig 2019
al05 maig 2019
08:00 -06:00

0


Entidad organizadora
Club Avapace Corre
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Carreres Populars Esdeveniments Participatius Atletisme