Agenda esdeveniments

Regates Vela Llatina

12:00 -14:30 del 06 de setembre 2015
al 07 de setembre 2015

El cap de setmana se celebrarà en el port del Palmar, la Regata de Vela Llatina. Regata d’exhibició emmarcada en el paratge incomparable del Parc Natural de l’Albufera de València (Port del Palmar), esta oberta a tots els públics.

A partir dels anys huitanta comença a rescatar de l’oblit a les embarcacions de vela llatina. Una lluita per recuperar esta tradició valenciana que es materialitza en la creació de diverses associacions de vela llatina, com les d’El Palmar, Catarroja o Silla. Amb este propòsit es comencen a celebrar regates i exhibicions per a preservar, divulgar i conservar el patrimoni històric, artístic i cultural que suposen estes naus autòctones tradicionals.

Organitzada pel Club de Vela Llatina Valenciana del Palmar. La jornada s’inicia amb un Esmorzar de Germandat a què se sumen amics d’altres Associacions de Vela Llatina de Silla, Catarroja, el Palmar, el Perellonet, així com Sollana. Participants que li donen fort colorit i ambient festiu a la Plaça del Palmarvdes de primeres hores del matí

(Fotos:  Justo Juan Fonseca)

Puerto el Palmar

del06 de setembre 2015
al07 de setembre 2015
12:00 -14:30

0