Agenda esdeveniments

Raid Júnior Aventura Escolar València 2019

09:00 -14:00 01 juny 2019

El Raid Aventura Ciutat de València posarà a la nostra ciutat el punt final a la campanya Educa Esport Natura per a la promoció d’esports en la naturalesa entre escolars en aquesta activitat que la Fundació Esportiva Municipal i l’Associació Prodemón han impulsat durant tot el curs escolar. Al llarg dels mesos d’abril, maig i juny els escolars han realitzat tallers per a familiaritzar-se amb les tècniques de l’orientació, el senderisme i el tir amb arc.

El Raid tindrà tindrà lloc al Jardí del Túria (zona Parc de Capçalera) i el rocòdrom situat en el Complex Esportiu Cultural Petxina, el dia 1 de juny de 9 a 14:00h.

Amb aquest Raid es posa fi a la temporada Educa Esport Natura que s’ha realitzat amb col·legis de Primària, d’ESO i Batxillerat de la ciutat. La prova a la qual està previst acudisquen 100 escolars seleccionats dels col·legis de la campanya Educa Esport Natura consisteix en una competició basada en tres esports: una prova d’orientació amb balises pel Parc de Capçalera, una carrera per muntanya amb pujada al Mirador i proves de destresa i una escalada en el rocòdrom situat en el Complex de la Petxina.

Es realitzaran proves en les següents categories: Benjamí (4t i 5é de primària), aleví (5é i 6é Primària), Infantil (1r i 2n d’ESO), Cadet (3r i 4t d’ESO) i Juvenil (Batxillerat).

Més informació de l'esdeveniment

 https://prodemonatura.wordpress.com/

Loading Map....
Complex Esportiu-Cultural Petxina
Paseo de la Petxina, 42 Valencia Valencia 46008

dissabte 01 juny 2019
09:00 -14:00

0


Entidad organizadora
Fundació Esportiva Municipal i l'Associació Prodemón
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Edat escolar Esdeveniments Participatius Actividad física Escalada MTB Orientación Tir amb arc