Agenda esdeveniments

Raid Júnior Aventura Escolar València 2018

09:00 -14:00 02 de juny 2018

El Raid Aventura Ciutat de València tancarà amb brillantor en la nostra ciutat la campanya Educa Esport Natura per a la promoció d’esports en la naturalesa entre escolars i famílies en esta activitat que la Fundació Esportiva Municipal i l’Associació Prodemón ha impulsat durant tot el curs escolar.

Tindrà lloc en el Jardí del Túria (zona Parc de Capçalera) i el rocòdrom ubicat en el Complex Esportiu Cultural Petxina, el dia 2 de juny de 9 a 14:00h.

Este Raid, és el final de la Campanya Escolar Educa Esport Natura que s’ha realitzat amb col·legis de Primària, de ESO i Batxillerat de la ciutat. La prova a què està previst acudisquen 100 escolars seleccionats dels col·legis de la campanya Educa Esport Natura consistix en una competició basada en tres esports: una prova d’orientació amb balises pel parc de Capçalera, una carrera per muntanya amb pujada al Mirador i proves de destresa i una escalada en el rocòdrom ubicat en el Complex de la Petxina.

Es realitzaran proves en les categories següents: Benjamí (4 i 5t de primària), aleví (5 i 6t Primària), Infantil (1 i 2n de ESO), Cadet (3 i 4t de ESO) i Juvenil (Batxillerat) sense distinció entre categoria femenina i masculina.

Els guanyadors d’este Raid Aventura Ciutat de València podran participar en la Copa d’Espanya per a classificar-se i formar part de l’equip juvenil espanyol que ens representarà en la Copa del món de Raid Júnior d’Aventura.

Més informació de l'esdeveniment

 https://prodemonatura.wordpress.com/

Loading Map....
Complex Esportiu Cultural Petxina
Paseo de la Petxina, 42 Valencia Valencia 46008

dissabte 02 de juny 2018
09:00 -14:00

0


Entidad organizadora
Associació Prodemón
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Edat escolar Esdeveniments Participatius Actividad física Atletisme Escalada Orientación