Agenda esdeveniments

Raid Júnior Aventura Escolar València 2017

09:00 -14:00 10 de juny 2017

El Raid Aventura Ciutat de València posarà en la nostra ciutat el passador d’or final a la campanya Educa Esport Natura per a la promoció d’esports en la naturalesa entre escolars i famílies en esta activitat que la Fundació Esportiva Municipal i l’Associació Prodemón ha impulsat durant tot el curs escolar.

Tindrà lloc en el Jardí del Túria (zona parc de Capçalera) i el rocòdrom ubicat en el Complex Esportiu Cultural Petxina, el dissabte 10 de juny de 9:00 a 14:00h.

Este Raid, és el final de la Campanya Escolar Educa Esport Natura que s’ha realitzat amb col·legis de Primària i d’ESO de la ciutat. La prova a què està previst acudisquen 100 escolars seleccionats dels col·legis de la campanya Educa Esport Natura consistix en una competició basada en tres esports: una prova d’orientació amb balises pel Parc de Capçalera, una carrera per muntanya amb pujada al Mirador i proves de destresa i una escalada en el rocòdrom ubicat en el Complex de la Petxina.

Es realitzaran proves en tres categories: Benjamí (4 i 5t de primària), aleví (5 i 6t Primària) i Infantil (1 i 2n d’ESO) sense distinció entre categoria femenina i masculina

Els guanyadors d’este Raid Aventura Ciutat de València podran participar en la Copa d’Espanya per a classificar-se i formar part de l’equip juvenil espanyol que ens representarà en la Copa del món de Raid Júnior d’Aventura.

Més informació de l'esdeveniment

 https://prodemonatura.wordpress.com/

Loading Map....
Complex Esportiu Cultural Petxina
Paseo de la Petxina, 42 Valencia Valencia 46008

dissabte 10 de juny 2017
09:00 -14:00

0

Entidad organizadora
Associació per a la Promoció dels Esports de Muntanya i Naturalesa (PRODEMON)
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Edat escolar Esdeveniments Participatius Atletisme Ciclisme Escalada Orientación