Agenda esdeveniments

Preolímpic d’Hoquei per als JJOO de París 2024

Tot el dia del 13 de gener 2024
al 21 de gener 2024

València serà la seu per al Preolímpic masculí i femení d’hoquei herba.

Espanya albergarà els tornejos d’hoquei herba classificatoris per als Jocs Olímpics de París 2024, del 13  al 21 de gener en les instal·lacions del poliesportiu municipal Verge del Carme – Beteró, un preolímpic que atorgarà tres places per a la cita olímpica. Els equips que aconseguisquen el seu passaport s’uniran en els Jocs a l’amfitrió, França, i als guanyadors de cada Campionat Continental (African Hockey Road to Paris, Pan American Games, Asian Games, EuroHockey Championship i Copa d’Oceania).

Espanya aconseguiria el bitllet a París tant l’equip masculí com el femení, si guanya l’Europeu o si es fa amb una de les tres places que atorga este preolímpic, per al qual el combinat nacional ja està classificat com a amfitrió. Igualment ocorre amb la Xina, en la categoria femenina, i el Pakistan, en categoria masculina, seus dels altres dos tornejos preolímpics.

Seran 12 equips masculins i 12 femenins, cadascun compost per 16 jugadors, els que participen en el torneig preolímpic. Els 8 equips masculins que competiran a València seran: Bèlgica, Espanya, Corea, Irlanda, el Japó, Àustria, Egipte i Ucraïna. Per part seua, els 8 equips femenins que acudiran a la capital del Túria seran: Bèlgica, Gran Bretanya, Espanya, Corea, Irlanda, el Canadà, Malàisia i Ucraïna.

València serà seu de la cita preolímpica per tercera vegada consecutiva. Com ja va ocórrer en la World League de 2015 de la categoria femenina, classificatòria per als Jocs Olímpics de Rio 2016, i en els Preolímpics -masculí i femení- de 2019 on els i les Redsticks van aconseguir la seua classificació per a Tokio 2020, València tornarà a ser, per tercera vegada, la seu del torneig que concedisca el passaport olímpic.

 

Més informació de l'esdeveniment

 https://www.fih.hockey/

Poliesportiu Municipal Verge del Carme Beteró. Carrer de Campillo de Altobuey, 1

del13 de gener 2024
al21 de gener 2024
Tot el dia

0


Entidad organizadora
International Hockey Federation
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Grans Esdeveniments Hoquei