Agenda esdeveniments

Preolímpic d’Hoquei femení

10:00 -19:00 del 01 June 2015
al 07 June 2015

La capital del Túria es prepara per a albergar la semifinal del Preolímpic al juny de 2015 i ho farà amb unes instal·lacions idèntiques a què s’utilitzaran en la cita olímpica. De fet, el nou camp de gespa serà testat des de gener per nombroses seleccions internacionals.

La Real Federació Espanyola d’Hoquei ha triat València com a seu per la seua gran experiència en la realització de qualsevol tipus d’esdeveniments relacionats amb el món de l’hoquei.

El camp de gespa blava del Poliesportiu Municipal Mare de Déu del Carme- Beteró, creat en 2008, va ser la primera plataforma de tot el món d’este color. Els Jocs Olímpics de Londres 2012 van prendre com a exemple la instal·lació de València per a la pràctica de la disciplina de l’hoquei en les passades olimpíades.

El camp de gespa blava del Poliesportiu Municipal Mare de Déu del Carme- Beteró, creat en 2008, va ser la primera plataforma de tot el món d’este color. Els Jocs Olímpics de Londres 2012 van prendre com a exemple la instal·lació de València per a la pràctica de la disciplina de l’hoquei en les passades olimpíades. El color blau facilita una millor visibilitat per a televisar els partits i per a la visualització de la bola per a jugadors i espectadors. Rio de Janeiro tornarà a apostar per un camp blau d’hoquei per als següents JJOO.

Més informació de l'esdeveniment

 fhcv.es/

Loading Map....
Poliesportiu Verge del Carme Beteró
C/Campillo de Altobuey, 1 Valencia Valencia 46022

del01 June 2015
al07 June 2015
10:00 -19:00

0

Entidad organizadora
Federación de Hockey de la Comunidad Valenciana
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Hoquei