Agenda esdeveniments

Preolímpic de Bàsquet Masculí FIBA 2024

Tot el dia del 02 de juliol 2024
al 07 de juliol 2024

València acollirà a principis de juliol, els partits del Preolímpic masculí de bàsquet de la FIBA classificatori per als Jocs Olímpics.

La Font de Sant Lluís de València es convertix en la seu del camí de la Selecció Masculina de Bàsquet als Jocs Olímpics 2024 del 2 al 7 de juliol. Sis països, cinc dies de competició, nou partits d’altíssim nivell i un sol passaport a París.

L’Espanya de Sergio Scariolo, Santi Aldama o els germans Hernangómez tindrà cinc rivals d’altíssim nivell. La Finlàndia del All Star NBA Lauri Markkanen; la sorprenent Bahames de DeAndre Ayton, Buddy Hield o Eric Gordon, la Polònia de Mateusz Ponitka i AJ Slaugther, o les més modestes Líban i Angola.

La competició comptarà amb una primera fase de dos grups de tres equips, les semifinals del dissabte i la gran final del diumenge, amb alguns dels millors jugadors del planeta.

Una ocasió única perquè els aficionats al bàsquet valencians vegen competir, en primera persona, a algunes de les millors seleccions del món, incloent-hi l’amfitriona i vigent campiona d’Europa.

Calendari de partits

Compra d’entrades

Més informació de l'esdeveniment

 https://www.seleccionbaloncesto.es/inicio.aspx

Pavelló Font de Sant Lluís. Av. dels Germans Maristes, 16

del02 de juliol 2024
al07 de juliol 2024
Tot el dia

0


Entidad organizadora
Federació Espanyola de Bàsquet (FEB)
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Grans Esdeveniments Baloncesto