Agenda esdeveniments

Play Offs de ascens a la Liga Dia de bàsquet femení

Tot el dia del 26 d’abril 2018
al 29 d’abril 2018

La Federació Espanyola de Bàsquet ha confirmat que València serà la seu de los play off d’ascens a la Liga Dia de bàsquet femení. Els huit millors equips de la Lliga Femenina 2 (quatre primers del grup a i els mateixos del B), entre els que té plaça assegurada València Basket, que seran amfitriones, es disputaran les dos places en joc per a estar la pròxima temporada competint al màxim nivell en el bàsquet femení espanyol.

Els huit equips classificats quedaran dividits en dos grups, en els quals es mesuraran davall el format de lliga a una sola volta. Disputades les 3 jornades, els dos millors equips de cada grup s’encreuaran, mesurant-se primer contra segon, en el que seran les dos finals que determinaran els equips que ascendixen.

Els partits es disputaran de forma íntegra en la Fonteta, amb la pista central de L’Alqueria del Basket com a pista auxiliar per a la competició. La Fase es disputarà del 26 al 29 d’abril i comptarà amb un amfitrió ja classificat, València Basket, que tractarà de tornar el bàsquet femení valencià a la màxima categoria.

Més informació de l'esdeveniment

 ligadia.feb.es/

Loading Map....
Pavelló Font de Sant Lluís
Avenida Hermanos Maristas 26 Valencia Valencia 46013

del26 d’abril 2018
al29 d’abril 2018
Tot el dia

0

Entidad organizadora
Federació Espanyola de Bàsquet
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Grans Esdeveniments Baloncesto