Agenda esdeveniments

Pas Ras al Port de València 2024

09:00 -13:00 15 de desembre 2024

Compte arrere per a la celebració d’una de les clàssiques de la nostra ciutat: el Pas Ras al Port de València. El diumenge 15 de desembre, a les 9:00h. tindrà lloc una nova edició, i ja serà la 36, d’una de les carreres amb més solera en el calendari del running popular valencià: el Pas Ras al Port de València, el 10K més antic de la ciutat.

Organitzat pel C.A. Poblats Marítims, la prova es realitzarà una vegada més sobre un circuit de 10 Km, completament pla, la qual cosa la converteix en una excel·lent ocasió per a baixar registres personals en la distància. Enguany, com ja va ocórrer en les últimes edicions, la distància de la prova estarà homologada per la RFEA el que donarà validesa a les marques aconseguides per a tots aquells participants que tinguen la llicència federativa en vigor.

Des de la seua primera edició en 1988, aquesta carrera s’ha celebrat de manera ininterrompuda fins a l’actualitat (a excepció del 2020 amb  motiu de la pandèmia). A més de la carrera absoluta, es disputaran diverses proves més en categories inferiors, i comptarà amb una zona habilitada per als més xicotets.

Distància del recorregut

10K homologat
Més informació de l'esdeveniment

 https://www.pasras.es/

Passeig de la Remor, nº 4

diumenge 15 de desembre 2024
09:00 -13:00

0


Entidad organizadora
C.A. Poblats Marítims
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Edat escolar Esdeveniments Participatius Atletisme