Agenda esdeveniments

Pas Ras al Port de València 2019

09:00 -13:00 15 desembre 2019

El diumenge 15 de desembre tindrà lloc una nova edició, i ja serà la 32, d’una de les carreres amb més solera en el calendari del running popular valencià: el Pas Ras al Port de València, el 10K més antic de la ciutat.

Organitzat pel C.A. Poblats Marítims, la prova es realitzarà una vegada més sobre un circuit de 10 Km, completament pla, la qual cosa la converteix en una excel·lent ocasió per a baixar registres personals en la distància. Com a novetat, enguany la distància estarà homologada per la RFEA el que donarà validesa a les marques aconseguides per a tots aquells participants que tinguen la llicència federativa en vigor.

Des de la seua primera edició en 1988, aquesta carrera s’ha celebrat de manera ininterrompuda fins a l’actualitat. El recorregut s’ha millorat respecte a anys anteriors, evitant zones estretes i passant per l’emblemàtic pont mòbil de La Marina de València.

A més de la carrera absoluta, es disputaran diverses proves més en categories inferiors, i comptarà amb una zona habilitada per als més xicotets.

Distància del recorregut

10K homologado.
Més informació de l'esdeveniment

 www.pasras.es/

L'eixida tindrà lloc en La Marina de València, en els voltants de l'Edifici Lanzadera.

diumenge 15 desembre 2019
09:00 -13:00

0


Entidad organizadora
C.A. Poblats Marítims
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Carreres Populars Edat escolar Esdeveniments Participatius Atletisme