Agenda esdeveniments

Open Comunitat Valenciana de Natació Adaptada – 37é Jocs Esportius CV’2019

Tot el dia 30 juny 2019

El diumenge 30 de juny se celebrarà el Open Comunitat Valenciana de Natació Adaptada – 37é Jocs Esportius CV’2019, que tindrà lloc en la piscina coberta del Poliesportiu Natzaret.

En aquesta edició, s’han establit deu categories de competició: persones amb discapacitat visual en S11-S13, amb discapacitat auditiva en S17, amb discapacitat física interna i/o fisiològica en S18, amb discapacitat funcional en S1-S3, S4-S6, S7-S8 i S9-S10. A més, persones amb discapacitat intel·lectual en S14-S15 (Down), infantil (entre 7 i 12 anys), i màster (majors de 30 anys)

La competició, organitzada per la Federació d’Eports de la Comunitat Valenciana, es disputarà de manera conjunta amb les jornades finals dels Jocs Esportius. Així, es comptaran tots els temps obtinguts pels esportistes de la Comunitat Valenciana nascuts a partir del 2002 per a formalitzar un rànquing final dels 37é Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana.

Les inscripcions són gratuïtes i podran realitzar-se fins al 24 de juny.

Vine a la piscina del Poliesportiu Natzaret i gaudeix d’un fantàstic ambient esportiu en el qual tant una sana competitivitat com la companyonia segur que seran una de les notes més destacades.

Més informació de l'esdeveniment

 www.fesa.es/

Loading Map....
Poliesportiu Natzaret
C/ Fernando Morais Horra (Metge) s/n Valencia Valencia 46024

diumenge 30 juny 2019
Tot el dia

0


Entidad organizadora
Federació d’Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana
Categories de l'esdeveniment
Esdeveniments Altres esdeveniments Edat escolar Adaptados Natació